Beweegprogramma voor senioren                                   
 
Ouder worden en zo lang mogelijk fit blijven, dat wilt u toch ook?
 
Met behulp van de nieuwe buitentoestellen wordt u uitgedaagd om te bewegen en kunt u onder deskundige begeleiding deelnemen aan een beweegprogramma.
 
Het is belangrijk om te blijven bewegen binnen de mogelijkheden die u heeft. We willen met dit beweegprogramma een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van het leven. Het sociale aspect speelt hierin ook een belangrijke rol, u bent in beweging en het is nog gezellig ook!
 
Inhoud van het programma
Voordat u begint wordt er door de bewegingsagoog/fysiotherapeut een conditie -en balanstest afgenomen. Vervolgens volgt u een beweegprogramma gedurende 8 weken onder deskundige begeleiding. Na afloop van het programma wordt de test herhaald om te kijken naar het effect. De groepsgrootte is 4-6 deelnemers. Het programma zal op de dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag worden uitgevoerd.
 
Voorwaarden voor deelname
Als u geen klachten heeft over uw gezondheid, kunt u meedoen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw huisarts.
 
Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen aan info@vriendentonckenshuys.nl of vul het formulier in op onze contactpagina. U ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de conditie- en balanstest en krijgt informatie over de datum en tijd van het beweegprogramma.